L’alcalde esbossa la ruta per a l’edifici de la Mar Nova: a finals d’any, projecte; el 2022, “pic i pala”; i nova escola el 2025

Recinte de la Mar Nova, on es construirà el nou edifici

L’alcalde Rafa Navarro va dibuixar divendres al Parla l’Alcalde l’itinerari que hauria de seguir la construcció del nou edifici de la Mar Nova, pel que s’ha de signar i aprovar en breu el conveni amb la Generalitat. Segons aquesta previsió a finals d’any 2021 s’hauria de disposar del projecte constructiu (que començarà amb un procés participatiu obert a la comunitat educativa del centre) i el nou edifici hauria de ser una realitat al cap de dos anys o dos anys i mig:

Segons va explicar l’alcalde els serveis jurídics del Departament d’Educació encara no han donat el vist-i-plau definitiu al conveni que ha de servir per traspassar la competència a l’Ajuntament en virtut de la qual assumirà l’actuació, però s’espera que el document pugui passar pel ple aquest mes o el mes d’abril. Amb tot, va insistir Navarro, el procés participatiu ja es pot iniciar i s’organitzarà de manera semblant al que es va seguir per al nou aulari de l’escola La Lió. També va remarcar que el procés no hauria de patir “ingerències polítiques”.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Translate »