L’alcalde ha informat avui de 24 defuncions a Ca n’Amell i d’un 90% d’interns infectats, i ha carregat contra la direcció, contra Salut i contra Afers Socials

Residència de ca n'Amell

La residència d’avis de ca n’Amell ha registrat 24 defuncions per Coronavirus des de l’inici de la pandèmia i les proves fetes aquesta setmana revelen que el 90% dels interns (d’un total de 200) estan contagiats. Ho ha explicat avui l’alcalde Miquel Àngel Méndez a Ràdio Premià de Mar, que s’ha mostrat indignat amb la institució i també amb els Departaments de Salut i Afers Socials, a qui ha acusat de descoordinació i d’haver tardat molt a intervenir el centre:

L’alcalde ha fet notar que l’únic interlocutor eficaç haurà estat el sector Maresme de CatSalut que, en paraules seves, han expressat la mateixa “ràbia i impotència” que l’Ajuntament. Com sentíem Méndez també ha informat que després que inicialment es decretés només la intervenció sanitària del centre, ara Salut ja n’ha fet la intervenció completa i ha rellevat la direcció que hi havia fins ara. L’Ajuntament, a partir d’aquest moment, s’ofereix a actuar com a enllaç amb les famílies per facilitar-los informació i atendre consultes. En relació a les altres residències premianenques l’alcalde ha parlat d’una situació controlada malgrat que també s’hi han registrat diversos contagis. Ràdio Premià de Mar ha ofert a la residència d’emetre alguna comunicació sobre les declaracions de l’alcalde però de moment no hem obtingut resposta.

Escolta la declaració sencera de l’alcalde:

A més de la seva declaració a Ràdio Premià de Mar, l’Ajuntament també ha difós per xarxes aquest vídeo de Miquel Àngel Méndez.

Translate »