L’alcalde lloa la labor del CSA de Can Sanpere però veu “maniobres polítiques perverses” en les acusacions que fan a l’Ajuntament

Roda de premsa davant la fàbrica (Foto: CSA de Can Sanpere)

El Centre Social Autogestionat de Can Sanpere va assenyalar ahir novament l’Ajuntament i l’empresa Núñez i Navarro com a responsables d’una eventual desaparició de l’activitat social a la fàbrica si es consuma el desallotjament. Consideren, com van denunciar ahir en una roda de premsa davant de la finca, que el consistori comet inacció i es fa còmplice dels interessos especulatius de la companyia immobiliària, que ara intenta de nou buidar l’immoble. L’alcalde Rafa Navarro ha respost a les acusacions aplaudint la tasca del CSA però ha afirmat que el fet que encara mai s’hagi demanat un espai segur i legal per desenvolupar-la li fa sospitar que tot plegat amaga “uns interessos polítics determinats per desgastar l’Ajuntament”. Escoltem un fragment de la roda de premsa i després l’alcalde:

La roda de premsa d’ahir al matí s’emmarca en una nova mobilització del col·lectiu davant l’anunci que el desallotjament té ‘data oberta’, i que aquest dissabte tindrà un nou capítol en una manifestació que començarà a les 11 del matí a l’estació i que pretén encerclar la fàbrica. Per denunciar la situació actual i fer una crida a aquesta manifestació, aquest matí el CSA ha publicat un vídeo a xarxes on s’inscriu aquest nou episodi de Can Sanpere en un context d’injustícia social i política que s’ha agreujat arran de la pandèmia i contra la qual cal mobilitzar-se, en aquest cas, defensant l’okupació.

Escolta el fragment de la roda de premsa on el CSA assenyala la responsabilitat de l’Ajuntament:

Escolta la declaració de Rafa Navarro:

Translate »