L’alcalde Miquel Buch i la comissió de Pirates i Premianencs coincideixen en considerar un èxit la Festa Major 2014

Butlletí informatiu 2

Descarrega’t el butlletí

Un moment del Ball Solemne de Festa Major

Un moment del Ball Solemne de Festa Major

L’alcalde Miquel Buch ha assenyalat la gran participació popular que hi ha hagut a la majoria dels actes, com a característica més destacada de la Feta Major de Premià de Mar 2014 que va acabar diumenge. L’alcalde ha parlat d’una festa on han primat la tolerància i els civisme i ha posat de relleu la tasca de voluntaris i professionals, entre ells el personal de Ràdio Premià de Mar. Buch ha volgut demanar disculpes, en tant que alcalde de la ciutat, pels elements de la Festa que no hagin sortit prou bé -ha posat l’exemple de la puntualitat en l’inici del Desembarcament pirata- i s’ha compromès a treballar per millorar aquests aspectes. Segons Miquel Buch el model de festa dels Pirates i els Premianencs es manté en tota la seva vigència.
Per la seva part, la Comissió de Pirates i Premianencs ha emès una valoració de la Festa Major 2014 a través del seu compte de Facebook. En l’escrit s’assegura que “la festa ha estat tot un èxit” i s’expressa un agraïment efusiu a “tots els voluntaris, comerços col·laboradors, colles, pirates i premianencs, als que han participat dels actes, i també a Ràdio Premià de Mar”. Així mateix, la comissió celebra “la bona acollida de la campanya de No el mullis, ell mai no ho faria”, tot i que admet que “cal fer encara molta feina”. El comunicat acaba fent una crida a incorporar-se a les comissions de voluntaris de cara a noves edicions de la Festa.

Be the first to comment on "L’alcalde Miquel Buch i la comissió de Pirates i Premianencs coincideixen en considerar un èxit la Festa Major 2014"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »