L’alcalde reconeix que si la justícia dóna la raó a Núñez i Navarro, la constructora posarà una fàbrica a can Sanpere

L’alcalde Miquel Buch ha reconegut que si la justícia dóna la raó a la constructora Núñez i Navarro, es construirà una fàbrica al solar de can Sanpere. En tot cas, Buch ha destacat que s’ha evitat que en aquella zona es construeixin pisos. En declaracions al programa ‘Parla l’Alcalde’, Buch va explicar que s’estan fent contactes amb totes les parts implicades en el tema de la mesquita amb l’objectiu d’arribar a una solució definitiva la propera legislatura.

L’alcalde Miquel Buch va passar per la Ràdio divendres en el seu espai mensual ‘Parla l’Alcalde’ i ens va deixar alguns elements que val la pena de recollir i comentar. Com sol passar en el decurs de la conversa amb Joaquim Aguilar van aparèixer temes diversos, a banda dels que van plantejar els oients. Nosaltres però ens volem quedar amb tres ítems: el futur de can Sanpere, els treballs per solucionar la qüestió de la mesquita i la situació que es viu al Centre Esportiu Municipal que continua sense llum.

Anem a pams i anem a can Sanpere, un tema que s’ha posat de nou d’actualitat arran de l’aprovació definitiva del Pla d’Ordenació Urbana Municipal el passat 7 d’abril. En aquest sentit, Buch va explicar que la idea de Núñez i Navarro, la propietària dels terrenys, és la d’aixecar-hi una fàbrica. El jutge va aturar en primera instància aquesta pretensió pels problemes logístics que podria tenir una fàbrica en aquest indret.

El cas és que la possibilitat de que Núñez i Navarro acabi guanyant la batalla judicial és un escenari que s’ha de contemplar seriosament, tal com ha passat a Sant Cugat amb el cas de la Torre Negra. En aquest cas tindríem la fàbrica. El consol segons l’alcalde és que, com a mínim, no es podran aixecar pisos.

El segon tema destacable del programa va ser el dels treballs que s’estan fent per trobar una solució definitiva i el més del gust de totes les parts que sigui possible, a la qüestió de la Mesquita. En aquest sentit, a banda de que es treballa amb especialistes de la Universitat Autònoma de Barcelona, el que es fa és contactar amb totes les parts a l’espera que s’aprovi el reglament de la nova llei d’espais de culte. D’aquesta manera es prepara el terreny per arribar a una solució definitiva i acceptada per totes les parts de cara a la propera legislatura.

Finalment, destaquem també un comentari que va fer Miquel Buch respecte a la situació que es dóna al nou Centre Esportiu Municipal, que continua sense llum més d’un mes després de la seva inauguració. L’alcalde va donar una explicació en la mateixa línia en que ho feia la setmana passada el gerent de Pool Premià, Joan Antoni Valera: FECSA es va adormir a l’hora de demanar els permisos al Ministeri d’Indústria, tot i que també és cert que l’elèctrica ha fet corregir alguns elements de les instal·lacions.

Be the first to comment on "L’alcalde reconeix que si la justícia dóna la raó a Núñez i Navarro, la constructora posarà una fàbrica a can Sanpere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »