L’ambulatori contra l’addicció al tabac en el Dia Mundial sense Fum

Avui, Dia Mundial sense Fum, el centre d’atenció primària de Premià de Mar tanca una setmana dedicada a informar sobre les opcions per a superar l’addicció al tabac. La campanya ha consistit en habilitar un espai de difusió a l’ambulatori amb dues infermeres per atendre les consultes de les persones interessades. En el que portem d’any, des de l’ambulatori han notat un augment en el nombre de persones que han deixat de fumar.

Avui és el Dia Mundial sense Fum, motiu pel qual l’ambulatori de Premià de Mar ha habilitat durant la darrera setmana una taula informativa sobre el tabaquisme. L’objectiu era orientar aquelles persones interessades en deixar de fumar sobre els mètodes existents per a superar aquesta addicció. El doctor Pere Beato ha estat l’encarregat d’explicar la campanya aquest matí al programa “Tot d’una”.

Després d’aquesta setmana centrada en la conscienciació, el divendres es reuniran a Barcelona representants de diferents centres d’atenció primària catalans, entre ells els del nostre ambulatori, per posar en comú els resultats de la campanya.

El balanç podria ser força positiu, ja que des de l’ambulatori afirmen que a Premià de Mar en el que portem d’any han notat un increment important en el nombre de persones que han aconseguit deixar el tabac.

Be the first to comment on "L’ambulatori contra l’addicció al tabac en el Dia Mundial sense Fum"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »