L'AMPA del Mar Nova amplifica la seva protesta mentre el Consell Comarcal assegura que el seu paper és únicament de frontissa

Descarrega

Jordi Estarlich

Jordi Estarlich

L’AMPA de l’Escola Mar Nova va entrevistar-se ahir amb la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Anna Simó, d’ERC, per traslladar-li la seva versió sobre el conflicte que manté aquest centre amb els Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Maresme. Segons informa la mateixa AMPA en un comunicat, Simó els va oferir mediar amb el Departament per intentar apropar posicions. Avui el president d’aquesta entitat, Jordi Estarlich, ha parlat de l’entrevista amb Simó i ha assenyalat que altres grups parlamentaris s’estan interessant per la qüestió, com ICV o la CUP: (ESCOLTAR ÀUDIO)

L’AMPA també buscarà d’altra banda el suport de tots els grups amb representació a l’Ajuntament de Premià de Mar perquè facin arribar al Departament la necessitat de trobar una solució.

Descarrega

Ramon Llastarry

Ramon Llastarry

Per la seva banda el Consell Comarcal sosté que no pot atendre la demanda de l’AMPA de l’Escola Mar Nova perquè el seu paper es limita a gestionar una delegació del Departament d’Ensenyament. Segons ha indicat el gerent de l’ens comarcal Ramon Llastarry, és el Departament qui fixa el paquet d’escoles -en aquest cas 13 escoles maresmenques- el menjador de les quals serà gestionat pel Consell, i no li compet decidir quines escoles formen part del grup. A partir d’aquí, ha dit Llastarry, el que fa el Consell Comarcal és garantir el servei i en cap cas, fer un negoci, com han denunciat algunes veus: (ESCOLTAR ÀUDIO)

La concessió d’aquest servei s’ha esgotat recentment i ara s’ha de fer una nova adjudicació: aquesta setmana el Consell Comarcal ha ratificat un decret que manté l’escola Mar Nova dins d’aquest paquet, un gest que ha motivat les protestes de l’AMPA. Segons el gerent del Consell, d’altra banda, la nova adjudicació del servei atendrà demandes que han fet els 13 centres com ara l’ús d’aliments ecològics.

Be the first to comment on "L'AMPA del Mar Nova amplifica la seva protesta mentre el Consell Comarcal assegura que el seu paper és únicament de frontissa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »