L’Ampa de la Mar Nova atura ‘temporalment’ la tancada a SSTT i dilluns es reuneix amb Antoni Llobet amb totes les possibilitats obertes

Imatge de la tancada a SSTTImatge de la tancada a SSTT

L’Ampa de l’escola Mar Nova ha aturat ‘temporalment’ la tancada a la seu dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Mataró després que el Secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Antoni Llobet, s’hagi compromès a reunir-se amb el col·lectiu el proper dilluns. Segons ha informat l’Ampa en un Comunicat Llobet s’hauria compromès a que la reunió fos ‘definitiva i amb totes les possibilitats obertes per a l’escola’. El comunicat explica també que Antoni Llobet s’ha mostrat disposat a buscar una solució que desencalli la situació, per la qual cosa les famílies del centre han decidit confiar en les seves paraules –diu el comunicat- i aturar la tancada des de les 5 de la tarda d’avui. No obstant això, l’Ampa de la Mar Nova anuncia que aquest serà un cap de setmana de treball i de ‘manteniment de la tensió social’ en preparació de la reunió del dilluns, una reunió per a la qual, diuen, es convocarà ‘tota la mobilització social, ciutadana i de mitjans que també ha acompanyat aquesta primera fase de 30 hores de tancament’.

Recordem que l’Ampa de l’escola Mar Nova es va tancar ahir a les 11 del matí a la seu dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Mataró acompanyats per representants del sindicat de mestres Ustec-STEs (IAC), la CGT, el Moviment Educatiu del Maresme, la Federació d’Ampes de Catalunya, l’Assemblea Groga i diversos suports institucionals. Els concentrats, que han passat aquesta darrera nit dormint al terra amb sacs de dormir i màrfegues, tenien la intenció de romandre a les dependències d’Ensenyament fins que no se’ls donés una solució per evitar el tancament de l’escola.

Translate »