▶️L’ANC de Premià de Mar lamenta que s’hagi relacionat l’atemptat amb l’entitat i recorden que la seva és una mobilització pacífica

Mapa de distribució de trams per a la Diada de l'11 de setembre.Mapa de distribució de trams per a la Diada de l'11 de setembre.

L’ANC de Premià de Mar ha lamentat profundament que s’hagi arribat a vincular amb l’organització el terrorista que va conduir la furgoneta en l’atemptat de Barcelona de la setmana passada, Younes Abouyaaqoub. La coordinadora de l’Assemblea a Premià de Mar, Alba Oliveras, ha recordat que l’essència de l’entitat és la mobilització pacífica i ha fet una crida a superar el cop dels atemptats de la setmana passada.

Va ser el diari italià Corriere della Sera qui va publicar inicialment que Abouyaaqoub col·laborava amb l’ANC i que havia repartit propaganda a favor del ‘sí’ pel referèndum de l’1 d’octubre, cosa que van recollir alguns mitjans digitals espanyols. Posteriorment el periodista autor de la informació va rectificar i va negar aquesta vinculació que va justificar per un error de traducció.
D’altra banda, l’ANC de Premià de Mar ha aconsellat a aquells ciutadans que vulguin participar em l’acte central de la Diada Nacional de Catalunya a Barcelona l’11 de setembre que s’inscriguin per facilitar l’organització de l’acte. També es recomana que aquells que hi vulguin anar en autocar ho notifiquin per no quedar-se sense places. Sentim de nou Alba Oliveras.

Per inscriure-us als trams de la manifestació de la Diada a Barcelona ho podeu fer des del seu web o trucant al telèfon 93.655.98.57. Els trams per als veïns del Maresme són el 301, 302 i 303, que estaran a Passeig de Gràcia a tocar d’Aragó. D’altra banda, i després d’haver suspès l’activitat el cap de setmana passat amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils, l’ANC de Premià de Mar muntarà aquest dissabte parada informativa al xamfrà de la Gran Via de Lluís Companys amb el carrer de la Plaça, davant del Mercat.

Translate »