L’Àrea Bàsica dels Mossos d’Esquadra de Premià reforçarà la seguretat ciutadana del Masnou

Els agents incrementen el patrullatge per les zones amb més entitats bancàries

L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, s’ha reunit recentment amb els màxims responsables de l’Àrea Bàsica dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar i també amb el cos de la Policia Local del municipi per trobar una solució als fets delictius que es van succeint amb certa freqüència a la població veïna. D’aquesta reunió se’n feliciten d’haver arribat a un acord per incrementar la presència policial dels dos casos als carrers.

D’una banda, les 15 noves incorporacions d’agents dels mossos amb què ha estat dotada recentment l’ABP farà possible un reforç preventiu al municipi. De l’altra, la policia municipal està reforçant els seus serveis de patrulla, reforç que tindrà continuïtat en els dies vinents. Els dos cossos continuaran treballant de manera coordinada i prioritzant la vigilància en zones i horaris més conflictius.

Per últim, l’alcalde del municipi s’ha compromès a posar en marxa una taula de treball similar a la que ja funciona a Premià de Mar per tal d’obtenir una millor coordinació de tots els temes relacionats amb la seguretat del municipi, així com elaboraran un pla de videovigilància i que acabarà desembocant en la instal·lació de càmeres en alguns punts claus de la via pública.

Translate »