L’àrea de Festes fa una valoració positiva del Carnestoltes tot i les retallades pressupostàries i les baixes temperatures

Valoració altament positiva la que ha fet l’àrea de Festes de Premià de Mar del desenvolupament del carnestoltes i la Festa Major d’Hivern que va acabar ahir amb l’enterrament de la sardina. El regidor de Festes, Josep Maria Molins, ha destacat la unió de forces entre entitats, voluntaris i regidories per tirar endavant la festa tot i les retallades econòmiques. Els tècnics de l’àrea ja treballen en la Festa Major de Sant Cristòfol.

La lectura del testament del rei Primilià VIII i l’enterrament de la sardina a la Plaça dels Països Catalans van cloure ahir a la tarda els actes del Carnestoltes i de la Festa Major d’Hivern a Premià de Mar. És l’hora, doncs, de fer balanç i de valorar com ha estat aquest carnaval de temperatures gèlides i de crisi i per fer-ho hem anat a buscar al regidor de Festes, Josep Maria Molins. Segons Molins, ni els factors climàtics ni les estretors econòmiques no han estat problema perquè aquest fos un bon carnaval.

Aquest ha estat el primer Carnestoltes de Josep Maria Molins com a regidor de Festes i per això li hem demanat sobre la possibilitat d’introduir canvis en futures edicions de la festa. Molins ha preferit posposar aquesta qüestió a després de la reunió de valoració que es farà properament amb tot l’equip de la Regidoria i els voluntaris que hi han participat.

En aquesta edició de la Festa Major d’Hivern hi han participat, a més de la Regidoria de Festes i de la comissió ‘Fem gran la petita’, la regidoria de Joventut amb l’esplai parroquial i l’agrupament escolta Amon Ra dins del programa ‘Premià Jove Oci Alternatiu’. Josep Maria Molins ha destacat la importància de sumar esforços, especialment en temps difícils com són els actuals.

Molins ens ha confirmat que els tècnics de la regidoria ja estan treballant en la preparació de Festa Major de Sant Cristòfol, buscant que les activitats mantinguin el nivell d’anys anteriors malgrat les importants retallades que tant Festes com Cultura han rebut en el pressupost del 2010.

Be the first to comment on "L’àrea de Festes fa una valoració positiva del Carnestoltes tot i les retallades pressupostàries i les baixes temperatures"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »