L’arribada de maquinària pesant a la plaça dels PP.CC. obliga a canvis circulatoris

Detall dels carrers afectats

L’arribada de maquinària pesant per treballar a les obres de l’aparcament de la plaça dels Països Catalans ha fet necessari el tall del carrer de Joan Prim entre la Gran Via i el carrer de la Unió per motius de seguretat. Els talls s’ampliaran al carrer del Nord a partir del 18 de febrer. D’altra banda, l’empresa pública ‘Premià Serveis Municipals’ ha informat que els treballs a la plaça mantenen els terminis previstos.

Dimecres us informàvem en aquest informatiu de diverses afectacions de trànsit a carrers del centre de la ciutat amb motiu de les obres a la plaça dels Països Catalans. Se ho recordeu, aquestes afectacions implicaven el tram del carrer Joan Prim entre la Gran Via i el carrer Unió, que ha quedat tancat al trànsit. D’altra banda, a partir del 18 de febrer, els vehicles tampoc podran circular pel carrer Nord entre Gran Via i Esperança. Provisionalment, els carrers Alegria i Unió, en els trams compresos entre Nord i Eixampla, seran de doble sentit i amb accés restringit als veïns. La regidora de Governació de Premià de Mar, Anna Maria Medina, va passar ahir pel ‘Tot d’Una’ i va explicar que aquestes alteracions de trànsit obeeixen, sobretot, a motius de seguretat. Aquets talls i canvis de circulació de carrers es fan davant la imminència de l’arribada de nova maquinària pesant per treballar en la nova fase de l’aparcament de la plaça.

Com veiem les obres van avançant. Anna Maria Medina va explicar que en la darrera reunió del Consell d’Administració de l’empresa pública ‘Premià Serveis Municipals’ el gerent va informar que els terminis previstos s’anaven complint. Per tant, si no hi ha cap incidència de darrera hora, es confirma que la plaça hauria d’estar enllestida per la propera Festa Major.

Segons informa l’Ajuntament, aquests talls de trànsit continuaran fins que acabin les obres de la plaça dels Països Catalans.

Be the first to comment on "L’arribada de maquinària pesant a la plaça dels PP.CC. obliga a canvis circulatoris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »