L’arribada de SSMM els Reis Mags d’Orient a Ràdio Premià de Mar

Avui a les 18 h. i a les 20h. Ràdio Premià de Mar us oferirà un ampli reportatge sobre l’arribada de SSMM els Reis a Premià de Mar.

Amb la locució de Manel Ferrer aquesta tarda a les 18 h. i a les 20h. podreu escoltar un ampli reportatge sobre l’arribada dels reis de l’orient a Premià de Mar. Concretament ens endinsarem en l’espectacle, en el que hi participen les entitats premianenques Kampikipugui, el Patronat Social Premianenc, La Caixa dels Trons, Simplement Diables, els agrupaments escoltes Amon-Ra i La Traca, l’Esplai Parroquial, 4×4 Tot pols i voluntaris a títol individual.

La situació sanitària obliga necessàriament a modificar el ritual habitual per prevenir possibles contagis de la COVID-19 i per tant no es podrà fer la cavalcada tradicional de cada any, però estarem explicant aquesta tarda l’arribada dels reis i els seus regals, una cita amb Premià de Mar que els reis no han volgut deixar de fer malgrat les restriccions sanitàries.

Així mateix a les 19 h. Ràdio Premià de Mar us oferirà un programa especial de la Porta de l’Escenari dirigit per Octavi Egea dedicat als musicals de la factoría Disney.

Foto de l’arribada dels Reis al port el Nadal passat
Translate »