L’ascensor de l’estació continua avariat, els usuaris es queixen i l’Ajuntament no obté resposta a les seves reclamacions

L’Ajuntament ha traslladat a l’empresa Adif la petició que repari l’ascensor de l’estació de trens, que segons denuncien diversos usuaris per xarxes socials porta mesos avariat, amb les dificultats d’accés i trànsit que això suposa sobretot a les persones amb mobilitat reduïda. El regidor d’urbanisme Antoni Subirà ha afirmat que s’està insistint a la companyia però també ha admès que amb aquest tipus de gestions l’Ajuntament té poc marge de maniobra:

Des d’aquesta redacció hem parlat amb premsa d’Adif, que ens ha assegurat que tot i que va ser aquesta companyia qui va instal·lar l’ascensor, és Renfe qui n’ha de fer el manteniment, i per tant és a Renfe a qui s’hauria de reclamar; segons Subirà, però, aquests tractes s’han fet sempre amb Adif. També hem demanat informació a Renfe sense haver obtingut, de moment, resposta. Val a dir que les queixes sobre l’aparell han estat constants els últims anys: després de moltes reclamacions i amb ocasió de la reforma de la infraestructura l’any 2015 n’hi van instal·lar un de nou (l’anterior presentava moltes deficiències d’espai) però les avaries han estat recurrents des d’aleshores. Aquesta setmana TV3 ha emès un reportatge sobre els problemes que pot suposar per algunes persones que l’ascensor d’una estació estigui avariat: segons la peça, actualment de 156 ascensors en estacions de Rodalies Renfe, 20 estan fora de servei.

Translate »