L’Associació d’Artistes ha demanat a l’Ajuntament la cessió d’un espai on fer les exposicions i així salvar la llosa econòmica del lloguer

Mercè ArbolíMercè Arbolí en una foto d'arxiu

L’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar ha demanat a l’Ajuntament la cessió d’algun espai municipal que li serveixi com a sala d’exposicions per tal de deslliurar-se de la despesa del lloguer de la sala Premiart, al carrer de Sant Antoni. Recentment aquesta entitat ha explicat a Ràdio Premià de Mar que la davallada de socis els dificulta molt afrontar aquesta despesa. Segons explicava ahir la presidenta de l’entitat Mercè Arbolí a l’Ona Maresme, l’Ajuntament ha mostrat predisposició, però l’associació és conscient que actualment hi ha altres col·lectius que demanden locals, i per tant s’han de posar a la cua:

Actualment l’associació, que enguany compleix 20 anys, té una trentena de socis, quan n’havia arribat a tenir fins a 50, i cadascun d’ells paguen 10 euros de quota mensual. Arbolí va aprofitar la conversa a l’Ona Maresme per fer una crida a engrossir la nòmina de socis. 

Translate »