L’Associació d’Artistes Plàstics presenta 35 pintures a la seva col·lectiva de Nadal

L’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar inaugura demà la seva tradicional exposició col·lectiva de Nadal. La mostra, que ocuparà els dos pisos de la sala Premiart, aplega un total de 35 obres dels socis de l’entitats. Les obres presenten totes les tècniques i temàtiques artístiques. L’entitat ha anunciat per l’any vinent una expsoicó-homenatge al dibuixant de còmics Robert Segura.

No deixem estar les exposicions perquè també aquest divendres l’Associació d’Artistes Plàstics inaugura a la Sala Premiart la seva tradicional exposició col·lectiva de Nadal. Els socis de l’entitat ens ofereixen una mostra ben eclèctica amb un total de 35 pintures de tots els estils, les tècniques i les mides. Ho explicava al Tot d’Una el portaveu de l’entitat, Antoni Bachs.

Aquesta mostra la podrem visitar a Premiart fins a final d’any. El cas és que els Artistes Plàstics tenen molt avançada la seva agenda del 2011, fins el punt que a penes queden espais lliures per exposar en tot l’any que ve. Aquest fet, a banda de demostrar l’èxit del projecte de la sala Premiart, ens indica també l’escassetat de l’oferta en espais per a exposicions que hi ha a la ciutat.

Per cert, que l’Antoni Bachs ens avançava ahir quina serà la mostra/homenatge que cada any organitzen els Artistes Plàstics a un artista local. El proper gener la mostra estarà dedicada al dibuixant de còmics Robert Segura i, per extensió, a tots els dibuixants de còmics que ha hagut i que hi ha encara a Premià de Mar.

L’exposició-homenatge a en Robert Segura es podrà visitar al Museu de l’Estampació de Premià de Mar del 22 de gener al 27 de febrer de l’any vinent.

Be the first to comment on "L’Associació d’Artistes Plàstics presenta 35 pintures a la seva col·lectiva de Nadal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »