L’associació Tarija ha esdevingut ONG pel Desenvolupament per poder optar a més subvencions pels seus projectes a Bolívia

Josep Manuel Lahuerta als estudis de la Ràdio

L’associació Tarija ha esdevingut ONG pel Desenvolupament. L’entitat premianenca, que treballa en projectes de cooperació a la localitat boliviana de Tarija, ha donat aquest pas per poder accedir a subvencions més importants amb les quals atendre els seus nous projectes. El bisbat de Tarija ha cedit un solar a l’entitat on s’ha de construir una llar pels joves de l’orfenat Sagrada Família que accedeixen a la universitat.

De vegades, projectes que comencen de manera molt modesta acaben adquirint dimensions considerables obligant als seus promotors a canvis organitzatius importants. Aquest seria el cas de l’associació Tarija, una entitat que té projectes solidaris a aquella població Boliviana i que en el seu desè aniversari s’ha vist convertida oficialment en ONG, precisament per poder fer front als seus nous reptes.

Com sabeu Tarija ha funcionat fins el moment gràcies a les subvencions aconseguides des del Consell Municipal de Cooperació i mitjançant les seves pròpies festes i activitats. Els nens del casal Sagrada Família, però, s’han anat fent grans i alguns estan ja en edat universitària. Això implica plantejar-se una evolució important del projecte. Ara l’entitat compta amb un solar cedit pel bisbat de Tarija. L’objectiu és construir un edifici-residència pels joves que ja són universitaris.

La llar-orfenat Sagrada Familia que gestiona l’entitat  a Tarija acull una vuitantena de nens oferint-los un espai on viure fins que compleixen els 18 anys. També compten amb un hospital de cremats i un centre odontològic. La llar per a universitaris és un pas endavant important en la relació d’aquesta entitat premianenca amb aquella localitat boliviana.

Be the first to comment on "L’associació Tarija ha esdevingut ONG pel Desenvolupament per poder optar a més subvencions pels seus projectes a Bolívia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »