L’atur torna a pujar a Premià de Mar i assoleix el 18,12% al mes d’agost

El mes d’agost l’atur registrat al Maresme ha augmentat de 421 persones, cosa que eleva la xifra de persones aturades a 38.515. Segons l’informe d’atur de l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, aquestes xifres suposen un increment relatiu de l’1,11% vers el mes passat i un 7,78% en relació a l’agost d’un any abans. Així doncs, el Maresme ha seguit la tendència alcista experimentada també pel conjunt de la província, que ha estat de l’1,49%, i del Principat que ha estat de l’1,32%.

En el cas concret de Premià de Mar hi ha 41 premianencs aturats més a finals d’agost que a finals del juliol, una variació mensual de 1,52%, superior a la del Maresme, la província i el Principat. Ara mateix hi ha 2.738 premianencs en situació d’atur la qual cosa dóna una taxa del 18,12%, un punt i mig per sobre de la del Maresme, que és del 16,62%.  

L’augment de l’atur a la comarca es reflecteix en tots els sectors llevat del primari, així com en la majoria de seccions econòmiques amb algunes excepcions com l’agricultura, la ramaderia, la silvicultura o la pesca. Com a dada positiva, l’atur ha disminuït, en alguns casos de forma testimonial, en un terç dels municipis de la comarca.

Be the first to comment on "L’atur torna a pujar a Premià de Mar i assoleix el 18,12% al mes d’agost"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »