L’AVECA satisfeta amb les inversions que es faran al barri el 2010 però lamenta la lentitud de la reforma

Pepita Pla als estudis de Ràdio Premià de Mar

L’Associació de Veïns i Establiments del Casc Antic ha mostrat la seva satisfacció per la inversió que hi farà l’Ajuntament enguany amb els Fons Estatals, però lamenta la lentitud amb què s’està fent la reforma integral del barri. L’entitat reconeix les dificultats que s’han trobat en aquestes actuacions, sobretot a nivell de clavegueram, i demana solucions urgents per la problemàtica de l’aparcament a la zona.

El Casc Antic  de Premià de Mar serà la zona de la ciutat que rebrà la inversió més important en aquest 2010 amb un total de 458.000 €. La inversió ha de servir, com havíem explicat en anteriors espais informatius, en la reforma de trams de carrer que servirà per tancar illes amb altres carrers ja reformats. També s’ha previst actuar en la millora de la xarxa de clavegueram, aigua potable i enllumenat públic. Tot i la inversió, la reforma integral del barri està lluny d’enllestir-se i l’associació de veïns, tot i veure que s’hi treballa, no amaga les seves reivindicacions.

Be the first to comment on "L’AVECA satisfeta amb les inversions que es faran al barri el 2010 però lamenta la lentitud de la reforma"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »