L’Empenta treu un punt del derbi contra el Premià de Dalt i el Premià B cau a Alella

Els jugadors de l'Empenta als vestidors en una imatge de la temporada passada.Els jugadors de l'Empenta als vestidors en una imatge de la temporada passada.

L’Empenta va sumar el primer punt de la temporada en el derbi que dissabte va enfrentar-los al Premià de Dalt. Derbi local amb emoció sobre el terreny de joc i també en el marcador (2-2). El resultat final permet inaugurar la casella de punts a l’equip de Rafa Cervera, que ara tindrà dues setmanes per preparar el pròxim partit.

En el mateix grup sis de Quarta Catalana, el Premià B va ser incapaç de superar l’efectivitat de l’Alella (3-1). Els premianencs van proposar futbol amb pilota, intentant trenar jugades el·laborades que no van veure el fons de la reixa de la porteria de l’Alella. Els locals, en canvi, van tenir bona punteria i van aconseguir posar un 2 a 0 en la primera mitja hora de joc. Els d’Hicham Elafia sumen 3 punts gràcies a la victòria en la primer jornada i ja preparen el pròxim partit, contra l’Arrabal-Calaf. Els punts del Municipal seran claus per aconseguir millorar, diu el tècnic.

Escolta l’entrevista amb Hicham Elafia, tècnic del Premià B

Translate »