L’empresa Proactiva s’encarregarà aquest estiu de les tasques de vigilància i socorrisme de les platges de Premià de Mar

Entrevista a Ferran Alegre
Descarrega-te’l

Apunt informatiu

Descarregate’l

Socorristes de Proactiva, la nova empresa que gestionarà la seguretat a les platges

Socorristes de Proactiva, la nova empresa que gestionarà la seguretat a les platges de Premià de Mar

L’empresa Proactiva ha estat la guanyadora del concurs convocat per l’Ajuntament per a la realització de les tasques de vigilància de les platges de Premià de Mar durant la temporada d’estiu, una temporada que començarà el proper dia 1 de juliol i que acabarà el 15 de setembre. Així ho ha explicat a Premià Notícies el tècnic de l’Àrea de Medi Ambient de Premià de Mar, Ferran Alegre. Entre les seves tasques, l’empresa Proactiva realitzarà també activitats educatives durant la temporada de platges. A banda de les qüestions de seguretat, des del dia 1 de juny s’està fent la neteja intensiva de les platges, unes tasques a les quals s’hi dediquen tres peons i un tractor. Com a novetat per a la temporada d’enguany, l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament ha gestionat la instal·lació d’unes dutxes als espigons de la Descàrrega i Ponent per evitar que els temporals facin malbé les dutxes a aquelles platges. També es farà un separador vegetal entre el sender de vianants i la tanca de la via del tren.

D’altra banda, aquest cap de setmana passat s’ha destacat per l’alta presència de meduses al litoral, cosa que ha provocat que el Centre d’Atenció Primària de Premià de Mar hagués d’atendre diversos banyistes afectats per picades de medusa.

Be the first to comment on "L’empresa Proactiva s’encarregarà aquest estiu de les tasques de vigilància i socorrisme de les platges de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »