L’Equip de Govern acusa de manca de discreció a CP-PA sobre qüestions internes de l’Ajuntament

Premià Notícies Matí
Descarrega

L’Equip de Govern ha fet públic un comunicat en el qual rebutja el que consideren manca de discreció per part de Crida Premianenca sobre qüestions internes de l’Ajuntament. El comunicat fa referència a les declaracions del portaveu de Crida, Joan Ribet a aquest informatiu referents a un procés intern en el qual es troba afectat un treballador de l’Ajuntament, concretament el cap de la Policia Local. El comunicat, fet públic ahir a la tarda, diu que en relació a les declaracions del portaveu del grup municipal Crida Premianenca, Joan Ribet, a Premià Notícies referents a un procés intern en el qual es troba afectat un treballador de l’Ajuntament, concretament el cap de la Policia Local, l’equip de govern manifesta que fa 7 mesos, va iniciar un procés intern sobre diversos treballadors, entre ells el mencionat per CP-PA, que a dia d’avui encara es troba obert. En casos així, el procés es tracta amb absoluta confidencialitat per part de l’Ajuntament, tant per no enterbolir el procés en curs com per respecte al treballador afectat i a la seva presumpció d’innocència. I així ho va expressar l’alcalde a la darrera Junta de Portaveus, en la qual també va demanar discreció, no per manca de voluntat de transparència vers la ciutadania (com ha donat a entendre Crida Premianenca en les seves declaracions), sinó pels motius exposats anteriorment.
El comunicat continua dient que l’Ajuntament actua, d’acord amb la legislació vigent, per assegurar que els treballadors del consistori fan la seva feina de manera correcta i responsable. Quan sorgeix algun indici sobre alguna suposada anomalia per part d’algun treballador, l’obertura d’un procés intern és l’eina que permet esbrinar si alguna cosa no es fa de manera correcta i si cal o no prendre alguna mesura al respecte.
Finalment, amb aquest comunicat l’Equip de Govern de Premià de Mar vol posar de manifest que, de la mateixa manera que actuarà com calgui davant del coneixement de fets irregulars per part de treballadors, mostra el seu més enèrgic rebuig envers la manca de responsabilitat i de discreció per part del portaveu de Crida Premianenca sobre un fet intern que afecta directament a un treballador de l’Ajuntament i amb un procés obert i, per tant, sense resolucions definitives. Al mateix temps, destaca que és decebedor que hi hagi grups municipals que no facin un bon ús de la informació interna i vulguin treure rendiment polític davant situacions que afecten a terceres persones.

Be the first to comment on "L’Equip de Govern acusa de manca de discreció a CP-PA sobre qüestions internes de l’Ajuntament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »