L’equip de govern de Premià de Mar qualifica de ‘polítiques i no tècniques’ les limitacions en la despesa imposades per l’Estat als ajuntaments

Entrevista a Miquel Àngel Méndez, tinent d’alcalde de Serveis Econòmics

Descarrega l’entrevista

Miquel Àngel Méndez

Miquel Àngel Méndez

Miquel Àngel Méndez ha qualificat les limitacions en la despesa que imposa l’Estat als Ajuntaments com una mesura absolutament política i no una mesura de sanejament de les hisendes locals. Tal com explicàvem ahir, els límits que ha fixat el govern estatal -més un volum d’ingressos superior a les previsions- hauran provocat que el consistori estalviés el 2013 fins a 3 MEUR obligant a ajornar algunes inversions.

Méndez ha insistit que aquestes mesures de l’estat dificulten molt la gestió econòmica de l’Ajuntament a banda d’impedir prestar determinats serveis. Sobre el destí d’aquests 3 MEUR Méndez ha explicat que ara mateix s’està a l’espera que el Ministeri d’Economia doni algun tipus d’indicació.

Be the first to comment on "L’equip de govern de Premià de Mar qualifica de ‘polítiques i no tècniques’ les limitacions en la despesa imposades per l’Estat als ajuntaments"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »