L’Equip de Govern dóna compte al Ple dels projectes que presenta a l’Estat pel FEOSL

El ple de Febrer de l’Ajuntament va donar compte dels projectes que l’Ajuntament presenta a l’Estat per a la seva inclusió en el Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local i va aprovar l’ingrés de la ciutat al consorci turístic de la DO Alella. Encara en els àmbits econòmics el ple va aprovar la plantilla de l’Ajuntament i el complement de productivitat pel 2010 i la suspensió durant dos anys de les aportacions als plans de pensions dels treballadors municipals.

El pressupost del 2010 va protagonitzar el ple d’ahir, però no va ser pas l’únic punt de l’odre del dia. L’equip de Govern va donar compte de la llista de projectes que es presentaven a l’Estat per que entressin dins dels Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local.

El Ple va aprovar la inclusió de Premià de Mar en el consorci turístic de la DO Alella. Ho va fer amb els vots a favor d’EG, Coali, PP i l’abstenció del PSC.

Tornant a l’àmbit econòmic el ple va aprovar la modificació de l’ordenança que regula el servei de grua. Ho va fer amb els vots a favor de l’EG i l’abstenció de la resta de grups. Vinculat amb el punt del pressupost, també es passava a aprovació la Plantilla pel 2010, un punt que va tirar endavant amb els vots favorables de l’EG i les abstencions de la resta, igual que el complement de productivitat del 2010.

En canvi la suspensió de les aportacions de l’Ajuntament als plans de pensions dels treballadors municipals, una mesura presentada com a inevitable per poder salvar el pressupost sense haver de recórrer a acomiadaments, va comptar amb els vots negatius de tots els grups de l’oposició.

Be the first to comment on "L’Equip de Govern dóna compte al Ple dels projectes que presenta a l’Estat pel FEOSL"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »