L’Equip de Govern presenta més de 40 projectes d’obres pel 2010

L’Equip de Govern de Premià de Mar ha presentat aquest matí en roda de premsa la quarantena de projectes d’obres que es fan a la ciutat en aquest 2010. En Total es fa una inversió de 4 milions i mig d’Euros, 2,4 dels quals provenen dels Fons Estatals. L’alcalde Miquel Buch ha destacat la inversió que es fa en xarxa d’aigua i clavegueram. L’alcalde també ha destacat que s’espera pel proper mes de juny l’aprovació per part de la Comissió d’Urbanisme del Pla d’Usos del Port, un fet que desbloquejaria la situació al port de la ciutat.

L’equip de govern de Premià de Mar ha presentat aquet matí en roda de premsa les obres que s’han de fer a la ciutat durant el present 2010. L’alcalde Miquel Buch ha desglossat els projectes d’obres previstos que ha emmarcat dins del Pla d’Acció Municipal. En total en contempla un paquet de més 40 projectes dividits en diversos paquets que serien la pavimentació de carrers i la supressió de barreres arquitectòniques, la millora de l’enllumenat públic, la millora d’equipaments municipals i el treball en la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable i del clavegueram. Un punt aquets darrer en el qual l’alcalde ha fet una especial incidència.

La millora dels equipaments municipals ha merescut també  una explicació més extensa. En aquest paquet s’inclouen el teatre de l’Amistat, el pavelló del Voramar, el casal d’avis de Can Manent, els tancaments de l’escola de Sant Cristòfol, l’adaptació i rehabilitació de l’edifici dels jutjats i de l’Escola de Música. Pel que fa a les actuacions a les escoles, la portaveu del grup municipal d’ERC i regidora de Serveis Educatius, Mercè Gisbert ha volgut destacar que les inversions a les escoles es fan constantment, però que els fons estatals han permès incidir més enguany en el Sant Cristòfol.

En la compareixença s’ha parlat també dels projectes de futur com son els Baixador de Can Pou o el pla d’usos del port. En aquest sentit, Miquel Buch ha dit que esperen pel proper mes de juny l’aprovació del Pla d’Usos per la Comissió d’‘Urbanisme, un fet que hauria de desbloquejar el tema del port premianenc.

Pel que fa a la situació econòmica a nivell d’Estat, l’alcalde ha explicat que les retallades no afectaran als projectes presentats. Tot i això, Buch s’ha mostrat molt crític amb l’actuació econòmica del govern socialista.

La inversió total que es farà per aquesta quarantena de projectes és de 4 milions i mig d’Euros dels quals 2.400.000 provenen dels Fons Estatals i la resta de recursos propis i d’altres subvencions.

En al compareixença ha participat també la Tinent d’Alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras

Be the first to comment on "L’Equip de Govern presenta més de 40 projectes d’obres pel 2010"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »