L’equip de govern va anunciar ahir al Ple Municipal que presentarà al·legacions a la modificació del POUM de Premià de Dalt a la finca de Can Vilar

Apunt informatiu 11h.
Descarrega’t el butlletí

Apunt informatiu 13h.
Descarrega’t el butlletí

Ple municipal del mes de juliol
Descarrega’t la 1a hora (19 a 20h.)

Descarrega’t la 2a hora (20 a 21h.)

Descarrega’t la 3a hora (21 a 22h.)

Descarrega’t la 4a hora (22 a 23:30h.)

Imatge del Ple de juliol celebrat ahir a la nit. Foto: Joaquim Aguilar.

Imatge del Ple de juliol celebrat ahir a la nit. Foto: Joaquim Aguilar.

L’equip de govern de Premià de Mar ja té a punt 3 al·legacions a la requalificació i transformació de la finca de Can Vilar de Premià de Dalt.

Ahir una moció entrada d’urgència per Crida Premianenca al Ple Municipal va donar peu a saber que, després que el Ple de Premià de Dalt de 10 de juny que va aprovar la modificació del POUM i que contempla l’arribada d’un centre comercial i habitatges privats en aquesta finca, el govern de Premià de Mar, previ estudi dels serveis tècnics, presentarà 3 al.legacions: en materia de comerç, de mobilitat i de xarxa de clavegueram. La moció, que demanava un rebuig frontal al projecte, no va prosperar, però sí que va motivar l’acord de celebrar una trobada de portaveus per tal de trobar una posició unitària i presentar les al.legacions que s’acordin abans que acabi el termini. Escoltem l’explicació que feia el regidor d’urbanisme Antoni Subirà i els arguments de Joan Ribet de Crida Premianenca.

El Ple també va servir per aprovar una apujada de quotes d’un 15% de promig a l’Escola Municipal de Música. Segons l’equip de govern, aquesta és l’única manera de fer front a la desaparició l’aportació de la Generalitat (un 33% del cost total), i està previst establir beques per als estudiants premianencs. Crida i la Coalició d’Esquerres hi van votar en contra per entendre que aquest increment de quotes farà baixar les matriculacions i posa en perill l’escola. El Ple també va tenir un fort component polític: el recurs de la Delegació del Govern a la Sobirania Fiscal i les mocions sobre el Dret a Decidir i sobre la restitució de les banderes espanyoles del PP va propiciar l’enèsim debat sobre la qüestió nacional.

Increment de quotes d’un 15% de promig pel curs que ve a l’Escola Municipal de Música per fer front a la desaparició de la subvenció autonòmica

El Ple Municipal d’ahir va aprovar ahir una apujada de quotes d’un 15% de promig a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar. Segons l’equip de govern, aquesta és l’única manera de fer front a la desaparició l’aportació de la Generalitat (un 33% del cost total), i està previst establir beques per als estudiants premianencs. En nom de l’equip de govern el regidor Tomàs Esteban va defensar la mesura.

Crida Premianenca i la Coalició d’Esquerres hi van votar en contra per entendre que aquest increment de quotes farà baixar les matriculacions i posa en perill l’escola.

Be the first to comment on "L’equip de govern va anunciar ahir al Ple Municipal que presentarà al·legacions a la modificació del POUM de Premià de Dalt a la finca de Can Vilar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »