Les agrupacions locals d'ERC de Premià de Mar i Premià de Dalt intensificaran les accions conjuntes

Les seccions locals d’ERC de Premià de Dalt i Premià de Mar han mantingut contactes aquest estiu amb l’objectiu d’intensificar les accions comunes a totes dues poblacions. El president del grup municipal d’ERC a Premià de Dalt, Sebastià Pujol, ha explicat a Premià Notícies que ambdues poblacions presenten prou elements comuns com perquè totes dues agrupacions del partit republicà els treballen de manera conjunta.

El president i el secretari de comunicació d’ERC de Premià de Mar, Ernest Casadesús i Daniel Torras respectivament, van mantenir aquest mes d’agost una trobada de treball amb Sebastià Pujol durant la qual van constatar la necessitat d’intensificar els contactes entre les dues seccions locals per tal de treballar propostes sobre temes comuns. La primera conseqüència d’aquesta trobada serà la participació conjunta de les dues agrupacions a la Marxa de Torxes de dilluns vinent com a ‘Esquerra de Premià’.

Ambdues seccions locals s’han emplaçat per continuar les reunions de treball al mes d’octubre.

Be the first to comment on "Les agrupacions locals d'ERC de Premià de Mar i Premià de Dalt intensificaran les accions conjuntes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »