Les dues raons del Banc dels Aliments per repetir el format de les donacions econòmiques en el Gran Recapte

Caixa d'aliments del Gran RecapteCaixa d'aliments del Gran Recapte

La delegació maresmenca del Banc dels Aliments ha explicat aquesta setmana a l’Ona Maresme els motius pels quals en l’edició d’enguany del Gran Recapte, els dies 18 i 19 de novembre, es mantindrà el format que es va adoptar l’any passat amb motiu de la pandèmia, i no és només el fet que la pandèmia encara no s’hagi superat sinó que el nou format, basat en els donatius econòmics i no els donatius en aliments, ha permès oferir més aliments que en edicions anteriors. Ho explicava en Quico Cusí, membre del Banc dels Aliments del Maresme:

Segons les dades que van donar, l’any 2020 es van repartir al Maresme (a partir de la campanya de 2019) 1 milió 200.000 quilos d’aliments, mentre que el 2021, a partir de la campanya de 2020, fins el 30 de setembre ja s’havien repartit 1 milió i mig de quilos. També van parlar el Quico Cusí i el Cesareo Villagrà de la incorporació del petit comerç al Gran Recapte, que ja es va provar el 2020:

Recordem, però, que perquè la campanya es pugui dur a terme ara el Banc dels Aliments busca 900 voluntaris. De moment, segons van dir a l’Ona Maresme, en tenen només 200. Aquests col·laboradors són els que romandran a les superfícies comercials els dies 18 i 19 per informar i engrescar els clients. Per fer-se’n cal entrar al web granrecapte.com i seguir les instruccions.

Translate »