Les entitats de cooperació internacional qualifiquen la seva situació econòmica de ‘desesperada’

El portaveu de l’Associació Tarija, Josep Manel Lahuerta, ha qualificat de “desesperada” la situació actual de les entitats de cooperació premianenques. Les retallades dels darrers dos anys en les subvencions que reben de l’Ajuntament aquestes associacions està afectant de manera important els seus projectes. A més, les perspectives de cara al pressupost de l’any 2013 tampoc són especialment optimistes. Lahuerta ha dit a Premià Notícies que van demanar poder explicar a l’Ajuntament les que consideren línies vermelles que no s’haurien de poder passar en els retalls de cara al pressupost, però no els han cridat per fer-ho.
Les entitats de cooperació premianenques actualment mantenen projectes solidaris amb Bolívia, Gàmbia i el Sàhara Occidental. Segons Josep Manuel Lahuerta, aquestes entitats ja van retallar en projectes de millora i ara ho estan fent ja en ajuts bàsics.

Be the first to comment on "Les entitats de cooperació internacional qualifiquen la seva situació econòmica de ‘desesperada’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »