Les escoles premianenques podrien servir de banc de proves de la reforma horària a Catalunya

Escola El Dofí de Premià de Mar

Escola El Dofí de Premià de Mar

L’àmbit escolar premianenc podria prendre part de proves pilot dirigides per la Generalitat en matèria de reforma horària. Segons ha explicat avui l’alcalde Miquel Buch, l’ajuntament s’ha ofert al Consell Assessor de la Reforma Horària per tal que es puguin dur a terme experiències en escoles premianenques a partir de les quals, i segons els resultats, es pugui promoure una nova legislació en aquest terreny. Escoltem Buch:

Buch va reunir-se recentment, en qualitat de president de l’ACM, amb Fabián Mohedano, president d’aquest consell, i va ser aleshores que es va oferir per a les proves, tot i que ara serà el Consell Escolar Municipal qui digui l’última paraula. En relació a les experiències dutes a terme en l’àmbit comercial l’alcalde s’ha mostrat partidari que els primers a adoptar canvis horaris siguis estaments que depenguin de l’administració, i que l’àmbit privat s’hi adapti a continuació.

Escolta l’entrevista a Miquel Buch:

Descarrega

Be the first to comment on "Les escoles premianenques podrien servir de banc de proves de la reforma horària a Catalunya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »