El vent aixeca una planxa de la coberta de la grada del Camp Municipal de Futbol

El fort vent va aixecar una part de la marquesina d'aquest cèntric establiment

El fort vent va aixecar una part de la marquesina d’aquest cèntric establiment

El vent va provocar ahir un ensurt important al mercat ambulant dels dijous que se situa a la Riera de Premià. Com a conseqüència de la intensitat del vent, a les 12 del migdia es va aixecar una planxa de la coberta de les grades del Camp Municipal de Futbol. Al lloc dels fets es van presentar unitats de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i del Servei d’Emergències Mèdiques. Davant de la perillositat de la situació es va desallotjar els venedors i els clients del mercat i es va tallar a la circulació el tram de la Riera que correspon al camp de futbol. Segons informa la Policia Local, el vent va acabar per arrencar la planxa, però aquesta va anar a parar a l’interior del camp de futbol sense perill. Empleats de la Brigada municipal van assegurar la resta de les planxes de l’estructura.

Aquesta va ser l’incidència més espectacular de les que va provocar ahir el fort vent, però no pas l’única. A la 1 del migdia el vent va tirar a terra un arbre el Carrer Rafael de Casanovas tallant la circulació al carrer. La Policia local va donar avís a la brigada de jardineria que es va endur l’arbre. 10 minuts després la Policia rebia avís que havien caigut trossos d’una palmera a l’N-II a l’alçada del parc del Palmar. La Patrulla va anar al lloc dels fets i va comprovar que havien caigut branques i dues tanques que van ser apartades.

Finalment, a les 2 de la tarda un establiment de la Gran Via va advertir que estava a punt de caure una marquesina del propi establiment. Una unitat de Bombers de la Generalitat va retirar la marquesina. La força del vent va arribar a pics de 81 quilòmetres per hora ahir a Premià de Mar.

Be the first to comment on "El vent aixeca una planxa de la coberta de la grada del Camp Municipal de Futbol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »