Les noves normes de confinament no alteren el patrullatge habitual de la policia, que ja ha començat a actuar en alguns casos de música des de balcons

L'alcalde ha anunciat que aviat entraran en servei 4 nous efectius a la policia local

El nou decret de confinament no ha demanat de moment cap dispositiu específic de vigilància per part de la policia local, segons ha indicat el regidor de policia Antoni Subirà. Subirà ha explicat que es manté el patrullatge habitual i que es continuen atenent les denúncies que arriben per qualsevol cas d’infracció, i que en el cas premianenc això és així sobretot perquè no hi ha, ha dit, un gran volum d’empreses i indústries. També ha parlat de la música des de balcons i terrats; ha admès que en alguns casos ha generat problemes de convivència; ha dit que s’aplica el criteri habitual i que quan hi ha queixes la policia s’hi dirigeix per dialogar. Amb tot, però, ha afirmat que no es tracta d’una problemàtica greu:

Des de l’inici del confinament la policia ha interposat, per infringir les mesures establertes a la via pública, 25 sancions i s’han identificat 245 persones, i el primer dissabte es va detenir una persona que es va mostrar hostil amb els agents que el reconvenien. 

Translate »