Les obres de l’ambulatori mancomunat encara no comencen

L’anunci de la imminència de l’inici de les obres del nou ambulatori mancomunat entre Premià de Mar i Premià de Dalt, ha quedat en suspens hores després d’arribar als mitjans. ERC de Premià de Dalt havia advertit que, segons fonts de la Generalitat, l’inici de les obres era qüestió d’obres, però des de l’ajuntament es va aturar l’anunci adduint que hi havia gestions pendents amb l’INCASOL. En declaracions al Punt, aquest ens de la Generalitat ha dit que l’obra encara no té finançament ni data d’inici.

Confusió al voltant de l’inici de les obres de l’ambulatori mancomunat entre Premià de Mar i Premià de Dalt. ERC de Premià de Dalt, a través del seu portaveu al ple, Sebastià Pujol informava ahir que el regidor d’obres i serveis, Josep Font, també del parit republicà havia rebut noticies de la Generalitat de Catalunya en el sentit de que l’inici de les obres era ‘qüestió d’ hores’. Posats en contacte amb el servei de premsa de Premià de Dalt, van informar a aquesta redacció de que en realitat l’inici de les obres estava encara pendent de diversos tràmits amb l’INCASOL i que, per tant, les obres encara no començaven.

Diversos mitjans de comunicació, com el diari El Punt, recullen avui la imminència de l’inici de les obres. Tot i això el propi diari ha desmentit també que les obres estiguessin a punt de començar per boca del propi INCASOL. Aquest organisme de la Generalitat ha dit que, en realitat, l’obra encara no té finançament i, per tant, no té data d’inici. Les obres estan aturades des de fa mesos i acumulen més de dos anys de retard.

Recordem que el passat 21 de setembre, l’alcalde de Premià de Dalt Joan Baliarda explicava a Premià Notícies que l’INCASOL havia anunciat l’inici de les obres de l’ambulatori mancomunat pel present mes d’octubre.

Be the first to comment on "Les obres de l’ambulatori mancomunat encara no comencen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »