Les ordenances fiscals i una moció sobre l’empadronament destaquen al ple d’octubre, que introdueix canvis en el reglament

Ple municipal d’octubre aquest vespre on destaquen les ordenances de 2019, dues mocions i els nous procediments introduïts en el ROM. L’equip de govern porta a aprovació unes ordenances que mantenen, per 10è any consecutiu, la pressió fiscal i que no incorporen les mesures de progressivitat proposades per Crida Premianenca i Coalició d’Esquerres. En el capítol de les mocions, Premià Acull impulsa una moció resolutiva encaminada a modificar el sistema d’empadronament. Escoltem Àlex Blasco, membre d’aquesta entitat:

Hi ha 2 mocions no resolutives: una de Ciutadans que demana més transparència municipal i una de tots els grups impulsada per SOS Menjadors relativa al caràcter que atorga la Llei d’Educació al temps del dinar a les escoles. Aquesta sessió incorporarà per primer cop els canvis de funcionament que es van aprovar el juny, i que entre altres coses volen potenciar la participació de la societat civil i fer més àgil el debat dels punts.

Escolta el reportatge sencer al Premià Notícies:

Translate »