Les platges de Premià de Mar presenten una bona qualitat de l’aigua en el primer balanç de temporada

Platja del Pla de l’OsPlatja del Pla de l’Os

En un primer balanç de les platges de la ciutat, la responsable de Medi Ambient de l’ajuntament de Premià de Mar, Olga Safont diu que només s’han produït 2 avisos per qualitat d’aigua després de les trombes d’aigua de juliol que s’han pogut resoldre de manera natural.
D’altra banda es detecta la tendència dels usuaris a utilitzar aquest espais especialment els caps de setmana fins i tot en aquests primers dies d’agost.
Només cal destacar 4 atencions, dues per lipotímies i dues per contusions,
el servei de salvament i socorrisme a les platges de Premià de Mar, el realitza l’empresa Marsave, S.L. aquest es va iniciar el 15 de juny i anirà fins al 15 de setembre, de 10 h a 19 h de dilluns a diumenge a totes les platges de Premià de Mar, que permet als banyistes poder gaudir de la platja amb les màximes garanties de seguretat
També és té una especial sensibilitat per l’accessibilitat d’aquestes platges tal com ens explica la regidora Safont:

Premià de Mar compta amb 2,5 km de litoral, al llarg dels quals s’hi troben 5 platges: platja de Llevant, platja de Bellamar, Pla de l’Os, Platja de la Descàrrega i Platja de Ponent. Com a espai d’oci i lleure, durant la temporada d’estiu les platges incorporen els serveis necessaris pel bon desenvolupament de l’activitat que s’hi realitza.
.

Translate »