Les primeres accions del Pla Educatiu per la Diversitat satisfan àmpliament tant la Federació d’AFAs com els participants

Ja han finalitzat tres de les primeres accions incloses dins el Pla Educatiu per la Inclusió i la Diversitat, impulsat per la Federació d’AFAs i organitzat per l’Ajuntament. Es tracta de la formació digital per a famílies, el curs de monitors de lleure i la formació per a docents sobre abusos a infants. En tots els casos, tant l’entitat proponent com els mateixos participants han expressat una gran satisfacció pels resultats. El president de la Federació és Daniel Butti, que ens fa notar que en relació als monitors ara l’objectiu és que alguns d’ells puguin ser contractats per l’Ajuntament com agents d’inclusió al carrer:

Hem obtingut també comentaris positius d’un dels nous monitors de lleure -després de la formació de Fundesplai- i d’una mestra de P5 de l’escola El Dofí que ha assistit a la formació sobre abusos impartida per la Fundació Vicki Bernadet. Escoltem en Braim El Messari i la Sílvia Brasó:

La formació digital per a famílies com diem també va acabar però es contempla fer una segona edició més endavant. Recordem que el Pla Educatiu per la Diversitat arrenca d’una proposta de les AFAs a l’última edició dels pressupostos participatius i les accions, que encara es continuaran al llarg d’aquest curs escolar estan dissenyades per la Taula per la Inclusió i finançades per l’Ajuntament. 

Escolta les declaracions senceres de Daniel Butti, Braim El Messari i Sílvia Brasó:

Translate »