Les xarxes d’aigua potable i clavegueram, prioritats d’obres del 2010

L’ajuntament de Premià de Mar focalitza les seves actuacions en matèria d’obres en aquest 2010 en la xarxa d’aigua potable, clavegueram i enllumenat. La tinent d’alcalde de Serveis Territorials de Premià de Mar, Marisa Farreras, ha explicat a Premià Notícies que la problemàtica d’aquests serveis a la ciutat ha fet evident aquesta inversió. Les inversions, fins un total de 44 projectes, serviran també per fer accessibles equipaments municipals, la pavimentació de carrers i l’eliminació de barreres arquitectòniques entre d’altres actuacions.

Divendres us oferíem una crònica de la roda de premsa que havia fet l’equip de govern per presentar els projectes d’obres que es faran a la ciutat aquest 2010. Tal com vam explicar es tractava de 44 projectes d’obres que comptaven amb un pressupost total de 4 milions i mig d’Euros, 2,4 dels quals provenen dels Fons Estatals.

Divendres van traçar els graus eixos d’aquestes actuacions però ens mancava entrar en els detalls. Per fer-ho busquem avui la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras.

Be the first to comment on "Les xarxes d’aigua potable i clavegueram, prioritats d’obres del 2010"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »