L’Escola de Música valora positivament la seva Setmana Temàtica

Satisfacció a la direcció de l’Escola Municipal de Música pel desenvolupament de la setena edició de la seva Setmana Temàtica. La Setmana Temàtica estava dedicada a la música llatinoamericana i va portar activitats a l’auditori del centre, a la capella de l’escola de La Salle i a la parròquia de Santa Maria. La temàtica de la propera setmana temàtica es decidirà a les acaballes del present curs escolar.

La setmana passada us vam estar informant de les activitats que s’anaven realitzant amb motiu de la Setmana Temàtica de l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar. Es tractava de la setena edició d’aquesta setmana temàtica que enguany girava al voltant de la música llatinoamericana. El director del Centre, Josep Aniceto, ha explicat a Premià Notícies que la setmana temàtica ha significat un període de gran activitat de la qual han gaudit alumnes i professors. Malgrat aquesta satisfacció, Aniceto reconeix que l’organització de la setmana temàtica implica un trasbals de la rutina del centre.

En el decurs de la setmana temàtica s’han fet alguns concerts fora de l’auditori de l’Escola de Música com van ser els casos de l’escola de La Salle o de la parròquia de Santa Maria. Aquestes activitats externes acosten altra gent a les activitats del centre, a banda de les famílies dels alumnes.

Quan s’acosti el final del curs, el proper mes de juny, el claustre de professors de l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar decidirà quin serà el tema de la vuitena edició de la seva Setmana Temàtica.

Be the first to comment on "L’Escola de Música valora positivament la seva Setmana Temàtica"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »