L’ex-diputat de Ciutadans i doctor en economia Martí Pachamé es posa al capdavant de la nova àrea de captació de recursos i transparència

Martí Pachamé durant una intervenció al Parlament

Diversos mitjans d’àmbit nacional es feien ressò ahir, a partir d’una informació de l’ACN, de la contractació per part de l’Ajuntament de Premià de Mar de l’exdiputat de Ciutadans al Parlament Martí Pachamé com a “assessor de servei, personal eventual de confiança i assessorament especial”. En concret, segons ens indiquen fonts municipals, tindrà l’encàrrec d’assessorar en l’àrea econòmica per millorar la gestió i el control financer i la cerca de recursos externs. Recordem que durant les negociacions per al Pressupost 2021 entre el govern i Ciutadans ja va transcendir la proposta dels segons que es contractés un expert en economia per comandar la nova àrea àrea de captació de recursos, avaluació de polítiques i transparència, que també era una proposta de Ciutadans. La iniciativa va ser acceptada pel govern; escoltem com ho explicava el portaveu taronja Josep Maria Cano i com ho defensava l’alcalde Rafa Navarro en aquesta emissora:

Pachamé va ser diputat per Ciutadans entre el gener del 2018 i el desembre de 2020, temps durant el qual va formar part de la Comissió de la Sindicatura de Comptes, de la Comissió d’Economia i Hisenda, de la d’Empresa i Coneixement i la de Treball, Afers Socials i Famílies. Segons les informacions que es publicaven ahir, el consistori ha defensat la contractació de l’exdiputat per “currículum i formació professional”, i han posat èmfasi en el fet que és doctor en economia. 

Translate »