“L’exitàs” de la portes obertes virtuals dels cicles formatius farà que l’institut repeteixi l’experiència dijous amb els batxillerats

Pati de l'Institut Premià de Mar (Foto: Institut Premià de Mar)

El director de l’Institut Premià de Mar, Salva Redón, ha qualificat “d’exitàs” l’experiència de les portes obertes telemàtiques pels cicles formatius que es va fer la setmana passada, en les quals van participar a distància unes 90 famílies. Tant és així que demà passat ho repetiran per al batxillerat; segons Redón, tot i que algun dia es puguin recuperar les jornades presencials per conèixer les instal·lacions, les jornades telemàtiques “han vingut per quedar-se”:

La sessió començarà a les 5 de la tarda i s’hi podrà accedir a través del web de l’Institut. Recordem que les preinscripcions per al batxillerat comencen el 27 de maig. Des del dia 13 i fins el 22 s’estan fent les d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, que fins ara s’han fet telemàticament i a partir d’avui es poden fer presencials amb cita prèvia: l’Ajuntament ha encarregat als conserges municipals que vetllin per les distàncies de seguretat i el Departament d’Ensenyament ha facilitat mampares i productes desinfectants a cada escola. 

Escolta la declaració sencera d’en Salva Redón:

Translate »