L’institut ja té a punt la reobertura: assistència voluntària, acompanyament paral·lel a les classes telemàtiques i exhaustives mesures de seguretat

dav

L’Institut Premià de Mar ha publicat un pla de reobertura que previsiblement s’activarà dilluns 8 de juny amb l’entrada a la Fase 2 i que s’allargarà (amb algunes excepcions) fins el 19 de juny, quan acaba el curs 2019-20. L’assistència tindrà un caràcter voluntari, i l’activitat que es farà té l’objectiu d’oferir suport lectiu especialment en finals d’etapa; acompanyament tutorial i emocional; i facilitar la planificació del pròxim curs. I com destacava el director Salva Redón, serà un complement a l’activitat lectiva telemàtica, que continuarà mentre duri el curs:

Caldrà confirmar l’assistència abans de divendres 5 de juny i lliurar una declaració responsable d’ordre sanitari. L’horari marc serà entre les 9 i les 13:30h, i entre altres mesures de seguretat es contemplen classes en grups de 15 alumnes com a màxim, que hauran de disposar d’un espai d’uns 4 m2 per poder mantenir la distància; així, s’evitaran espais compartits, canvis d’aula i desplaçaments, i s’establiran circuits i pautes de circulació. En matèria d’higiene es procurarà el rentat freqüent de mans i l’ús de mascaretes és obligatori si no es pot mantenir la distància. També s’adopten mesures extraordinàries de ventilació dels espais. 

Escolta la declaració sencera d’en Salva Redón:

Translate »