Llibres i arts visuals envaeixen el nucli antic aquest cap de setmana

Entre altres reclams, el Viu Llibre portarà a la plaça Nova 'La rulot dels contes'Entre altres reclams, el Viu Llibre portarà a la plaça Nova 'La rulot dels contes'

La primera edició del Viu LLibre i l’inici de la 4a edició de l’Arts Visuals en Espais Alternatius coincideixen aquest cap de setmana a Premià de Mar. Dissabte a la plaça nova, matí i tarda, es fa el Viu Llibre, iniciativa encaminada al foment de la lectura que es materialitza amb un ventall d’activitats per a petits i grans. Eloi Maristany és el regidor de cultura:

El Viu Llibre, que es farà entre les 11 i les 13.30 h i entre les 17 i les 20 h, compta amb la col·laboració de la biblioteca, de les escoles, de la llibreria Vapor Vell i de l´escola d´anglès Kids&Us. I diumenge comença l’Arts Visuals, que en aquesta ocasió, a causa de la celebració d’eleccions generals i municipals, tindrà un programa més breu. El primer capítol, aquest diumenge, inclourà concurs de fotografia antiga, ral·li fotogràfic, l’exposició Bodegons i Fira Mercat d’Art. Tot plegat, al carrer de Sant Antoni entre les 11 i les 14 h.

Escolta l’entrevista a Eloi Maristany:

Translate »