Lliuren les claus de pisos de lloguer de protecció oficial per a joves del carrer Narcís Monturiol

Divendres es va fer el lliurament de claus de cinc dels habitatges de protecció oficial per a joves de l’edifici que hi ha als números 11 i 13 del carrer de Narcís Monturiol. L’acte va comptar amb la presència del director de Promoció de l’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Albert Toledo, l’alcalde, Miquel Buch, i el regidor de Serveis Territorials, Antoni Subirà. En declaracions a Premià Notícies Albert Toledo va explicar que la crisi els ha obligat a aturar noves promocions. El que fa la Generalitat és omplir els pisos que estan buits.
Per la seva part, l’alcalde Miquel Buch va dir que l’Ajuntament vetllarà perquè els les futures promocions d’habitatge que es facin a la ciutat compleixin amb el percentatge d’habitatge social corresponent. L’alcalde va explicar també que l’Ajuntament formarà part d’una xarxa de la Diputació a partir de la qual es podran intercanviar experiències en matèria d’habitatge social amb altres municipis.
L’edifici que inclou aquests pisos està ubicat en un solar que en el seu moment l’Ajuntament va cedir a l’Institut Català del Sòl perquè hi pogués construir 23 habitatges que són administrats per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Les claus d’aquells habitatges es van lliurar el juliol del 2008 i els que ara s’han adjudicat de nou actualment havien quedat buits. Els pisos tenen una superfície d’entre 35 i 38 m2 i la renda mensual oscil·la entre els 199 i els 268 euros.

Be the first to comment on "Lliuren les claus de pisos de lloguer de protecció oficial per a joves del carrer Narcís Monturiol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »