L’opció Transmesa quedarà a mans del nou govern, però l’actual defensa que pot ser interessant “per no hipotecar el municipi”

Lateral de la fàbrica Transmesa des de la Riera

Lateral de la fàbrica Transmesa des de la Riera

L’equip de govern actual no adoptarà cap decisió respecte del possible ús de les naus de Transmesa per la resolució urbanística de Can Sanpere abans de les eleccions municipals, però defensa que si això pot abaratir l’expropiació s’ha d’estudiar. Ho ha dit a Premià Notícies avui el tinent d’alcalde de territori Antoni Subirà després que el 4 de febrer se celebrés una nova reunió de la Junta de Portaveus amb Transmesa. Subirà ha indicat que amb aquest espai, un cop requalificat, es podrien compensar les eventuals pèrdues de Núñez i Navarro i, així, part dels costos de l’expropiació:

Subirà també ha dit que en aquesta operació podrien entrar altres pastilles, i ha assenyalat l’aparcament del Palmar o fins i tot la plaça Salvador Moragas, i ho ha qualificat com “un joc molt interessant”. D’altra banda ha anunciat que mentre el nou govern no abordi la resolució d’aquest tema les naus de Transmesa, un cop enderrocades, podrien convertir-se provisionalment en un aparcament públic.

Escolta l’entrevista sencera a Antoni Subirà:

Descarrega

Be the first to comment on "L’opció Transmesa quedarà a mans del nou govern, però l’actual defensa que pot ser interessant “per no hipotecar el municipi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »