L’oposició en bloc demana al govern canviar el sentit de la Taula de Reactivació i donar curs immediatament a les mesures més urgents

Foto: Ajuntament de Premià de Mar

Front comú de tots els grups de l’oposició per tal de forçar el govern a modificar el procediment adoptat a la Taula de Reactivació Social i Econòmica. Després de les crítiques expressades la setmana passada ja per alguns grups i de la rèplica del Tinent d’Alcalde David Gutiérrez, els quatre grups (PECP, Cs, Crida Premianenca i ERC) han mantingut reunions i demanen que el ple de novembre porti a aprovació les mesures més urgents de resposta a la crisi per mitjà de modificacions pressupostàries, i que la Taula continuï treballant però amb més temps i per accions a mig i llarg termini. Escoltem declaracions de la portaveu de PECP Elena Martín i de la regidora de Ciutadans Nieves Avendaño:

Recordem que després de les primeres crítiques, el regidor responsable de la Taula, David Gutiérrez, va acusar l’oposició d’estar intentant bloquejar el pacte i impedir un acord necessari per Premià de Mar. Segons el calendari previst, avui se celebra una nova trobada del grup de treball de protecció social i el 12 de novembre la Taula hauria de tancar definitivament el paquet total de mesures que s’haurien de traslladar al Pressupost Municipal.

Elena Martín i Nieves Avendaño han fet aquestes declaracions, respectivament, a l’espai d’opinió dels grups municipals de Ràdio Premià de Mar.

Translate »