Mar Serna destaca la millora en proximitat que implica la nova oficina del SOC

La Consellera de Treball va assenyalar ahir que els principals avantatges de la nova oficina del SOC de Premià de Mar es basen en el servei que dispensarà, l’espai físic de què disposa i sobretot el fet d’incrementar la proximitat geogràfica amb els usuaris. Segons Mar Serna, que ahir visitava l’equipament, l’obertura de noves oficines com aquesta respon a la voluntat del govern d’incidir en un dels problemes principals del país.

Ens atansem ara un moment a la visita que feia ahir la Consellera de Treball Mar Serna a la nova oficina del SOC de Premià de Mar. Ahir hi vam connectar en directe amb crònica de l’Enric Ventura i avui podem escoltar declaracions, tant de la Consellera com del Regidor de Promoció Econòmica de Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez, que actuava d’amfitrió. També prenia part de la visita la directora de la Xarxa Ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya, Mireia Ràfols.

Recordem, ja ho hem dit, que aquesta oficina està situada al c/Elisenda de Montcada 65, al local municipal dels frigorífics, i que té una superfície de 960 m2. Ahir vam saber, per la descripció de l’Enric Ventura, que té dues grans plantes: a la planta baixa s’hi disposen les taules dels 19 funcionaris que atenen els usuaris, i a dalt hi haurà, que encara no hi són, les sales de formació. Fem notar també que aquesta oficina substitueix la que fins ara hi havia a Mataró, al carrer Josep Oriol, i que donarà cobertura a 12 poblacions maresmenques.

La visita, previsiblement, va consistir en un passeig per les instal.lacions i converses informals sobretot amb els treballadors de l’oficina. En acabat també es van fer uns parlaments breus. Abans, però d’aquests parlament, Serna i Méndez van atendre els mitjans de comunicació.

Serna d’entrada ponderava les excel.lències de la nova oficina basant-se en els serveis que oferirà, l’espai de què disposa i també i sobretot la proximitat amb l’usuari.

Segons Serna, oficines com aquesta s’emmarquen en un pla de millora que té a veure amb la prioritat que s’ha donat al problema de l’atur des del govern de la Generalitat.

La Consellera va ressaltar també el treball de coordinació que s’ha de produir entre la Generalitat i els Ajuntaments en matèria d’ocupació. Precisament, quan va ser el seu torn, el regidor de Promoció Econòmica Miquel Àngel Méndez assenyalava els beneficis d’aquesta oficina que se sumaran a la feina que ja està fent l’Ajuntament en aquest àmbit.

Els 19 treballadors de l’oficina es divideixen, concretament, en 14 del Servei d’Ocupació de Catalunya i 5 del Servicio Público de Empleo Estatal.

Be the first to comment on "Mar Serna destaca la millora en proximitat que implica la nova oficina del SOC"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »