Maria Freixanet espera que s’enceti la legislatura per dur al Senat estació, port i platges

Maria FreixanetMaria Freixanet

La senadora premianenca per En Comú Podem, Maria Freixanet, espera que es concreti la formació d’un govern a l’Estat per poder desenvolupar les seves iniciatives a nivell local i comarcal. Entre elles, segons ha declarat a Premià Notícies, pressionar perquè l’Estat retorni a l’Ajuntament els diners que ha avançat per a les obres de reforma de l’estació de Renfe.


Maria Freixanet també vol incidir en les obres del port de la ciutat, assegurant-se, ha dit, que no hi hagi cap escletxa que permeti aturar un projecte en el qual la seva formació no hi creu, i en la recerca d’una alternativa ecològica i duradora per a la regeneració de les platges del Maresme. D’altra banda la senadora s’ha mostrat sorpresa per l’atenció mediàtica que desperten les negociacions d’aquests dies entre el PP i Ciutadans. Segons ha dit, aquesta atenció s’hauria de situar en altres circumstàncies perquè els diputats d’aquestes formacions no sumen per assegurar que triomfi la investidura de Mariano Rajoy del dia 30, i ha tornat a advocar per a una alternativa d’esquerres amb el PSOE.


Sobre la possibilitat d’unes terceres eleccions el dia de Nadal, la senadora ho ha emmarcat en una estratègia de desmobilització de votants per part del PP que ha qualificat de ‘terrorífica’. Mentre no es desencalla l’inici de la legislatura, Maria Freixanet treballa en l’estudi de la l’actual Llei d’Igualtat per veure com es poden introduir els canvis que reclamen les entitats feministes i d’igualtat.

Translate »