Marina Port posa bona nota al primer any del nou complex: “ja és un espai de referència, i els operadors estan satisfets”

Vista aèria del port de Premià de Mar

Marina Port ha fet avui un balanç positiu del funcionament del nou port un any després que acabessin les obres i l’equipament obrís les seves portes. El director general Joan Conde ha indicat a Ràdio Premià de Mar que l’ocupació comercial actual és del 50% però amb molts projectes -ha dit- “en cartera”, i sobretot ha destacat el grau de popularitat que ha assolit l’espai, la integració en el mapa urbà i també la satisfacció dels mateixos operadors:

Pel que fa a la creació de llocs de treball i la incorporació de premianencs Conde ha recordat que això no pot ser imposat als operadors (tot i que se’ls recomana fer-ho) però ha afirmat que molts empleats són locals o de la rodalia. Finalment ha explicat que s’ha descartat fer el vial d’accés que hauria passat per davant del restaurant l’Ona. Conde ha anunciat, d’altra banda, que el recinte ja es prepara pel Nadal: a més d’engalanar-se, s’ampliarà el recinte de jocs, es donaran obsequis a la canalla i novament començarà allà la Cavalcada dels Reis.

Escolta l’entrevista a Joan Conde:

Translate »