Marta Ariño dóna les primeres pistes sobre el Pressupost 2021, abocat a parar el cop de la COVID i que no contempla partida per Can Sanpere

Secció d'una plana d'un pressupost municipal

L’equip de govern ja té enllestida en un 95% la proposta de Pressupost Municipal 2021. Ho ha dit avui a Ràdio Premià de Mar la nova regidora d’hisenda Marta Ariño, que també ha indicat que la previsió és que aquesta setmana o la setmana que ve se’n faci l’exposició definitiva a l’equip de govern per, seguidament, traslladar-ho als grups de l’oposició. I un pressupost, ha dit Ariño, abocat a donar resposta a la crisi de la COVID on una part substancial de les partides són noves i específiques en aquesta direcció provinents del Pacte per la Reactivació Social i Econòmica:

Bona part d’aquestes partides dedicades a la crisi se sufragaran amb romanent de tresoreria aprofitant l’aixecament de la Regla de la Despesa i la suspensió del Pla Econòmic Financer. D’altra banda Ariño ha indicat que la proposta no contempla finalment cap partida per a l’expropiació de Can Sanpere atès, ha dit, que s’ha donat tota la prioritat a l’esforç contra la crisi social i econòmica. 

Escolta les declaracions de Marta Ariño:

Translate »