Méndez afirma que bona part de les propostes de Coali i ERC pel Pressupost Municipal són factibles i els agraeix la col·laboració

Miquel Àngel MéndezMiquel Àngel Méndez

Miquel Àngel Méndez veu possibilitat d’entesa respecte del Pressupost Municipal tant amb la Coalició d’Esquerres com amb ERC. Després de les reunions que dilluns va mantenir el govern amb aquests dos grups municipals, avui l’alcalde ha indicat que moltes de les propostes dels comuns són factibles (però que s’haurien de quantificar) i encara ho són més les d’ERC, amb qui fins i tot ja hi ha un esborrany d’acord:

Méndez ha agraït la col·laboració i predisposició d’aquests grups i ha dit que la voluntat és reunir-s’hi de nou per afinar en la negociació la setmana que ve. I pel que fa a Crida Premianenca i Ciutadans, dels primers –que avui denuncien que el govern “ha donat un cop de porta” a les seves propostes- Méndez ha dit que les seves pretensions són massa programàtiques i que de Ciutadans encara no en saben res. Recordem que ara mateix el Pressupost comptaria amb 10 vots favorables (equip de govern i PP) i que, per tant, caldria com a mínim el suport d’un regidor més.

Escolta l’entrevista a Miquel Àngel Méndez:

Translate »